Don Militaria Roadmap

  • Geplaatst op
  • 1
Don Militaria Roadmap

In dit artikel leest u onze toekomstplannen voor Don Militaria.

Don Militaria ontwikkelt zich elke dag verder met liefde en passie voor militaria en zijn doelgroepen. Wij staan dicht bij onze klanten en proberen zo transparant mogelijk te zijn dus graag delen wij met u wat onze plannen zijn voor de toekomst. De doelen worden verdeeld over korte termijn (<1 jaar) en lange termijn (<10jaar).

Korte termijn

1. Toevoegen van achtergrond informatie bij militaria

Wij zijn bezig om bij zoveel mogelijk producten achtergrond informatie te geven. Sinds wanneer de militaria werden gebruikt, tijdens welke tijdsperiode en door wie precies. Zodat u zeker weet dat u bijvoorbeeld het juiste uniform heeft.

2. Huidige categorieën uitbreiden

Wij proberen onze huidige categorieën zo compleet mogelijk te krijgen. Zoekt u iets maar kunt u het niet vinden? Laat het ons weten!

3. Meer originele militaria

Wij willen meer originele militaria op onze winkel echter is dit moeilijk vanwege de wisselende kwaliteit en extreme prijsverschillen. Wij houden het momenteel op veel voorkomend originele militaria echter op lange termijn willen wij wel zeldzame militaria toevoegen.

4. Andere militaria gerelateerde artikelen verkopen

Denk hierbij aan metaaldetectors of militaria voor de eerste wereldoorlog. Wij zitten nog te kijken wat past bij onze shop en of dit mogelijk is binnen onze voorwaarden en visie.

5. naai service

Wij willen binnenkort graag een service aanbieden om de insignes aan uniformen voor u te naaien. 

Lange termijn

1. Officiële fysieke winkels en showrooms van Don Militaria

Ons uiteindelijke doel is om kleine showrooms/winkels in Europa te hebben waarin u de artikelen digitaal kan bestellen. Wij zullen dan ook een medewerker hebben met goede kennis over de krijgsgeschiedenis. Omdat de meeste artikelen prijzig zijn zullen wij hier geen voorraad van in de winkel leggen omdat dit extra veel beveilig zal eisen. 

2. Franse vertaling

Wij willen onze shop nog vertalen in het Frans. Dit zal een lang en duur proces zijn vanwege het groot aantal producten en teksten op onze site. Wij gebruiken geen Google translate en zal er dus een medewerker moeten komen goed in de Franse taal die ook op onze franse klantenservice mails kan reageren.

3. Telefonische klantenservice

Toen wij dit bedrijf begonnen was slechts een klein deel van de bellers geïnteresseerd in onze producten. De bellers die wel geïnteresseerd waren in onze producten hadden veel vragen over de krijgsgeschiedenis en welke insignes bij welk uniform hoorden. Dit koste zoveel tijd dat wij hebben besloten om enkel actief te reageren op mails en berichten en de telefoon alleen voor echt zakelijk contact te gebruiken.

Dit gaat tot nu toe geweldig en omdat ons verzendproces altijd verzekerd is hebben wij minimaal last van problemen met bestellingen. Hierdoor is onze klantenservice nooit belast en kunnen we altijd snel reageren op elke vraag/opmerking.

Echter zouden wij in de toekomst een vaste meertalige telefonische klantenservice willen hebben met ruime kennis over de krijgsgeschiedenis. Dit zal waarschijnlijk tegelijk komen met een fysieke showroom/winkel.

4. Evenementen organiseren/bijwonen

Onze grootste ambitie is om militaria evenementen officieel als bedrijf bij te wonen of zelfs te organiseren in samenwerking met musea's of organisaties met als doel mensen te laten leren over de krijgsgeschiedenis.

5. Pleiten voor duidelijke wet omtrent militaria

Wij gaan als bedrijf pleiten voor een duidelijke wet omtrent militaria. Militaria is bij wet legaal binnen en buiten Nederland voor de juiste doeleinden echter staat dit niet expliciet aangegeven waardoor constant verwarring ontstaat en wij vaak de vraag krijgen of onze artikelen legaal wel zijn in Nederland of andere landen.

Helaas hebben we nooit de controle over de toekomst, maar we werken elke dag hard om deze doelen te bereiken. We hopen dat u de passie en liefde opmerkt die we tot nu toe in dit bedrijf hebben gestoken en zullen blijven steken.

Bedankt voor het lezen!

Reacties

  1. Maikel  van der Graaff Maikel van der Graaff

    Ik heb een vraag leveren jullie ook de grote lange Duitse nsdap vlaggen in katoen zonder dat de hakenkruis is geverfd ik heb daar erg grote interesse in polyester vind ik verschrikkelijk

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »