Nieuwe sociale media accounts

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe sociale media accounts

Wij heten nu anders op social media namelijk @donmilitariacompany op zowel Facebook als Instagram. In deze korte blog leggen wij u uit waarom.

Facebook had onze Facebook-pagina vlak na het starten van de webshop verwijderd vanwege gerichte nep-reviews en reports. Hierna besloten we verder te gaan met Instagram tot groot succes. Wij hebben hier een actieve community opgebouwd(bijna 600 volgers) echter na het starten van een give-away kwamen wij erachter dat onze Instagram uit het niets verwijderd was door Facebook zonder opgaaf van reden. Het account was onmogelijk terug te halen. Dit soort verwijderingen gebeuren ook bij geschiedenis pagina's voor slechts het laten zien van bijvoorbeeld Duitse soldaten in actie met educatieve tekst zonder zichtbare haat symbolen.

Wij hebben besloten toch opnieuw een account te beginnen op zowel Facebook als Instagram om de mensen te kunnen bereiken van onze kleine doelgroep die ons anders mislopen. Nu wij een nieuwe Facebook en instagram pagina hebben kunnen we ook weer advertenties plaatsen wat eerst niet mogelijk was. 

Indien u Instagram of Facebook gebruikt zou ons liken en volgen heel erg helpen met het heropbouwen van onze community. U vind de links naar onze social media beneden de site.

Bedankt!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »