Retourneren

RETOURBELEID

Als u uw bestelling om welke reden dan ook moet retourneren of ruilen, zijn wij er om u te helpen!

Wij bieden gratis retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. U kunt het product retourneren in ruil voor een shopping voucher, een ander product of een directe terugbetaling met de oorspronkelijke betaalmethode.

In het geval van een ruiling is de retourzending voor rekening van de klant, tenzij het product defect was. In geval van een defect product is de retourzending altijd gratis!

Wij vragen u kennis te nemen van de volgende uitzonderingen op ons retour- en ruilbeleid:

  • Onze artikelen worden bewust al verouderd verkocht. Dus krassen, vlekken of andere tekenen van veroudering worden niet beschouwd als gebreken, en komen daarom niet in aanmerking voor terugbetaling.
  • Geretourneerde artikelen moeten zorgvuldig worden verpakt.
  • Geretourneerde artikelen mogen geen zichtbare tekenen van slijtage of gebruik vertonen.

Voer de volgende stappen uit om een retourzending of omruiling te initiëren:

  1. Log in op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Log in op uw profiel en klik op "Bestelgeschiedenis en details", selecteer vervolgens de bestelling die u wilt retourneren.
  3. Scroll naar de onderkant van de pagina, onder "Een bericht toevoegen" schrijft u uw retouraanvraag, selecteer eventueel het product uit de lijst
  4. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met de retourinstructies!

Verdere informatie:

 

  • De winkelbon wordt binnen 24 uur na ontvangst van het pakket uitbetaald. Als u heeft gekozen voor een nieuw product, wordt ook dat binnen 24 uur na ontvangst van uw retourzending verzonden. Als u hebt gekozen voor een terugbetaling, wordt deze binnen 6 uur na ontvangst van de retourzending betaald, maar het kan tot 7 dagen duren voordat u het tegoed ziet, als u per creditcard of bankoverschrijving hebt betaald.
  • In geval van omruiling van een niet-defect product zijn de verzendkosten voor rekening van de klant (5 € Italië - 9,90 € Europa - 16 € Europa Extra EU - 20 € Noord-Amerika - 35 € Rest van de Wereld).
  • War Militaria is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die onderweg verloren gaan of nooit bij ons zijn afgeleverd.

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren op Whatsapp op: +393313090163 of per email [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze site is tijdelijk in onderhoud, we zullen over 5-7 dagen weer online zijn. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen