Retourneren

Het afzendadres is niet altijd het retour adres. Voordat u een artikel retourneert moet u eerst contact met ons opnemen omdat wij versturen vanuit 3 verschillende magazijnen in Europa. Wij kunnen u dan het dichtstbijzijnde en juiste retour adres geven voor het retour.

U kunt een artikel retourneren:

Binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden zoals ook staat aangegeven in de algemene voorwaarden. Het volledige aankoopbedrag zal worden terugbetaald. De retourkosten zijn in dit geval voor de koper.

U kunt een artikel gratis retourneren(garantie):

Als het artikel dat u hebt gekocht bij ontvangst beschadigd* is, niet was wat u bestelde, of niet vergelijkbaar was met de beschrijving. U dient hiervan binnen 14 dagen na ontvangst een melding te maken.

In het geval van een beschadigd artikel / niet zoals beschrijving, zal de retourkosten door Don Militaria worden vergoed na een foto als bewijs en het artikel bij de Don Militaria retour te ontvangen. Wij kunnen ook een andere oplossing aanbieden. Dit verschilt per artikel.

*Sommige artikelen zijn expres zo gemaakt om oud te lijken, door (nep)sporen van gebruik en verjaring. Dit valt niet onder beschadiging. 

Speciale retour situaties:

Wanneer u een fout adres heeft ingevuld en niet tijdig aan ons laat weten of aanpast bij de bezorger dan brengen wij retour kosten in rekening van €8,10 (€3,75 voor brievenbuspakketten) wanneer wij het pakket weer ontvangen in ons magazijn. Afhangend van het gekozen betaalmethode kunnen hier ook transactiekosten bijkomen. Dit geldt ook wanneer het pakket wordt geweigerd aan de deur. U kunt uw ingevulde adres altijd controleren bij uw factuur, bestelling en bezorger mails.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »