Wereldoorlog films

Op deze lijst houden wij alle professionele wereldoorlog films bij die vanaf 2019 gemaakt of in de maak zijn met behulp van reproductie militaria, 2019 is het jaar dat Don Militaria begonnen is met verkopen van militaria aan onder andere de filmindustrie. Bent u een (amateur)film maker? Dan bent u bij ons op het goeie adres. 

Deze filmlijst bevat films met reproductie militaria van de eerste en tweede wereldoorlog. Wanneer u hier op let ziet u dat dit een duidelijk verschil maakt voor de beleving en hoeveel er nodig is voor een filmproductie. Mooie documuntaires/films over de oorlog met alleen echte beelden rekenen we helaas niet mee.

Op deze lijst vind u alleen grote producties. Voor amateur/kleine films kunt u de aanbevolen kanalen van onze Youtube bezoeken. Klik/druk hieronder op de films om naar de IMDB pagina te gaan.

2020

Jesse Eisenberg in Resistance (2020)Greyhound poster.jpegRalph Fiennes, Djimon Hounsou, Tom Hollander, Rhys Ifans, Gemma Arterton, and Harris Dickinson in The King's Man (2020)Waiting for Anya (2020) download

2019

1917poster.jpgSobiborMission of HonorThe Man Who Killed Hitler And Then The BigfootAshes in the SnowA Hidden LifeMidwayJojo RabbitThe Diary of Diana B.jpgAfbeeldingsresultaat voor Kurier (film)Spasti Leningrad (2019)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »